Třída IV.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je tmave-zelena.jpg.

V tmavě zelené třídě se společně scházejí žáci 4. a 5. ročníku, jedná se tak o jedinou třídu v naší škole, která má spojenou výuku na některé předměty. Při vyučování využíváme interaktivní tabuli, klasickou tabuli s křídami, počítače a tablety. Koberec uprostřed skýtá možnost pro relaxační či hrací zónu o přestávkách i hodinách.

Třída má nastavená jasná pravidla, která jsme společně stanovili, proto je dodržujeme. Klima třídy je velmi dobré, jsou zde kamarádské vztahy a otevřená komunikace. Výukou nás letos provází zábavná hra plná dobrodružství.

Jsme kreativní sportovní třída plná talentovaných žáků, kteří se věnují florbalu, fotbalu, motokrosu, jízdě na koních, tanci a výtvarným počinům, navíc máme rádi přírodu a zvířátka – psy, koně, vážky a zejména kočky. Proto je kočka naším maskotem a symbolem naší třídy.

V letošním školním roce třídu navštěvuje 25 žáků a když máme dojem, že je nás na legraci málo, přijde ještě jedna naše domácí školačka, na kterou se vždycky moc těšíme. V 5. ročníku je 16 žáků, z toho 6 chlapců a 10 dívek. Ve 4. ročníku máme 9 žáků, z toho 6 chlapců a 3 dívky.